За Хималая

Изображение на етикет Himalaya Herbals Всяка година над 300 милиона продукта от марката Хималая влизат в домовете на хората по целия свят. Създадени с грижа за здравето, те възстановят и поддържат здравословния баланс във всеки един от нас. Над 300-те продукта със 100% акивни природни съставки ни даряват природосъобразен и здравословен начин на живот.

Историята на марката започва в далечната 1930г.

Днес Хималая е синоним на безопасни и ефективни билкови продукти. Началото през 1930г е поставено в Дехрадун, като скоро продуктите на компанията стават разпознаваеми навсякъде в цяла Идния. През 1975г. компанията създава модерна производствена база в Makali, Бангалор, Индия от където и до днес над сто био специалисти и лекари създават уникални продукти.

След 80 години развитие линията Хималая печели сърцата на милиони потребители в над 90 страни по целия свят, като им помага да са по-здрави. Съчетание на най-доброто от природата с най- новите научни изследвания продуктите са невероятно нежни, доказано ефективни и предпазват при използване за дълго време. Здраве за цялото семейство е нашата мисия, като предложим природосъобразен и здравословен начин на живот достъпен за всеки дом .