ЛОГОТО НА ХИМАЛАЯ

ЛОГОТО НА ХИМАЛАЯ (изображение) Марката Хималая е в тясна връзка с планинската верига, чието име тя носи. В продължение на векове Хималаите са били величествен символ за хората, планината винаги е свързвана с възвишена чистота и възвишени идеали.

Логото на Хималая дава визуална дефиниция на нейната идентичност. Фокуса на компанията, да се грижи за здравето използвайки природни съставки се символизира с листо, което оформя буквата „Н“, зеленият цвят е цвета на природата, а оранжевия е носител на емоционална топлина, жизненост и ангажимент за грижа.

Хималая се грижи за възстановяване и поддържане на здравословен баланс в организма, той е връзката между ума, духа и тялото. Човек е част от природата и да живее в хармония с нея, с нейния ритъм и нейните закони е най-естественото нещо за всеки един от нас.

Широка гама продукти с грижа за здравето „от глава до пети“ предлагат цялостна, изключително нежна, безопасна и ефикасна защита. Зад всеки продукт, носещ логото на Хималая, стои гаранция за високо качество – отличителен белег на марката.

Ние даваме обещание за добро здраве, благополучие и рецепта за наистина добър живот. Логото е символ на поетите ангажименти.